Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARKOBOS

Cezaru plijene imovinu u BiH: Policija nije pronašla dva skupocjena automobila, jedan je prebačen u Hrvatsku

BiH policija
Zoran Grizelj/Pixsell
03.05.2024.
u 08:21

Muzaferović trenutno služi četverogodišnju zatvorsku kaznu u Italiji gdje je izručen iz Njemačke.

Kantonalni sud u Bihaću donio je rješenje kojim se Agenciji za upravljanje oduzetom imovinom dozvoljava privremena zapljena imovine 38-godišnjeg narkobosa iz BiH Dine Muzaferovića, poznatog i kao Cezar. Radi se o dvije kuće. Osim toga, po rješenju Suda, od Cezara su oduzeti skupocjeni satovi. Jedan je ručni sat zlatne boje, ali i zlatni nakit, a policija je tražila i njegova vozila - Mercedes, Porschee, Audi i motor marke Yamaha.

Policija nije pronašla Porsche i Mercedes. Kako piše Telegraf, jedan je auto prebačen u Hrvatsku prije dolaska policije, a drugi na područje Bijeljine. Za njima će biti raspisana Interpolova tjeralica. Vjeruje se da je vrijednost vozila veća od 300.000 eura.

VEZANI ČLANCI

Cezarovoj grupi koja je harala Hrvatskom stavlja se na teret da su od početka 2022. do 24. svibnja 2023. u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Nizozemskoj i Belgiji kontinuiranom nabavom i daljnjom prodajom raspolagala s najmanje 23 kilograma kokaina, 87 kilograma heroina, 131 kilogramom marihuane i 100 kilograma hašiša.

USKOK navodi da je grupa prodavala kilogram kokaina za najmanje 30.000 eura, kilogram marihuane za 1.600 eura te 100 grama hašiša za 500 eura. Muzaferović trenutno služi četverogodišnju zatvorsku kaznu u Italiji gdje je izručen iz Njemačke.  

FOTO Slavonski Brod je pod vodom! Pogledajte posljedice snažnog nevremena

BiH policija
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije